Vidunderkrem fra C soaps

Vidunderkrem med svamp

Cs vidunderkrem var som en ukjent fransk kusine, som kom på besøk i mars 2017 for første gang. Den har blitt familiens nye favoritt fordi den skurer nesten alt du eier og har. Fra koketopp til stekeovn, glassvegger i dusjen, fuger, sølv og gull, tubaer og sneakers i hvitt skinn, flekker på hvitt tøy, båtfendere, rustfritt stål, porselensvask, stenplater på kjøkkenet og mye mye mer. 

C vidunderkrem med svamp

Vidunderkrem med svamp

Hovedsortimentet til C soaps landet i norske butikkhyller i 2014 og mange spurte om en god skurekrem. Takket være min franske venninne fant vi frem til en liten, men proff fabrikk, som kun lager økologiske vaskemidler og tilbehør. Det fine er at vidunderkremen gjør flere ting og kan brukes på kjøkkenet, badet, i garasjen, hagen og båten. Til og med bunadssølv blir som nytt igjen.

C soaps vidunderkrem med svamp
 

Vidunderkrem med kun tre ingredienser

Vidunderkremen inneholder kun tre ingredienser, leire, såpe og litt økologisk duft. Velg mellom frisk sitron eller beroligende lavendel. Et lite tips er å ha en duft i hvert rom, så holder man svampen på badet unna kjøkkenbenken. Uten tilsetningsstoffer og med økologisk duft. Stor var gleden da vi fant en familieeid fabrikk, just the way a-ha a-ha we like it, som laget vidunderkremen som vår stylist kalte den på første fotoopptak. Og da ble den hetende det.

Forsøk en allrounder som gjør det gøy å vaske, det er lov å sende oss før og etter bilder på [email protected], kanskje kommer det en liten premie i posten.

Les mer om Csoaps her.