Sommer, sol og saltvann med C soaps.

C soaps sommer og saltvann

Sommer, sol og saltvann, C soaps har 3 ting som matcher den følelsen.

Man angrer aldri på et bad ropes det ofte fra brygga. Noen hater å bade og det er lov, men vi har tatt den gode lukten av sjø og sjøluft og puttet den på flaske så du skal få med deg overskuddet og friskheten inn, om det er i campingvognen, til morgenbadet, på hytta eller hjemmesommer. Trioen som forsterker feriefølelsen og badegleden er multispray, oppvasksåpe og håndsåpe.

Her har du trioen som forsterker feriefølelsen.

C soaps sommertrio

Vi har laget 3 produkter, som er supre presanger hvis du skal bort:

Multispray: en hushjelp på flaske eller en såpebøtte med spray om du vil. Den kan brukes på alt, spray på, la virke og tørk av. Du behøver ikke skylle. Fint i en fei.

Oppvasksåpe: en dråpe er nok til stekepannen etter langfrokosten, til å vaske ovnsdøren eller dryppe et par dråper i en bøtte kaldt vann for vindusvask. Også en super flekkfjerner hvis du tar deg en is.

Håndsåpe: først og fremst har den kommet i aluminium, noe som er et fremskritt C er veldige stolte av. Fordi den kan gjenvinnes i alle evighet. Den skummer i saltvann og er fast følge til morgenbadet vårt, både i hav og i tjern i marka.Godlukten er som vanlig utarbeidet i Grasse i Frankrike, kun for C soaps. Uten bruk av «plantevernmidler» eller sprøytegift som det het en gang. Og fremdeles burde hete. For det er gift og det tukler med bier og blomster og sånn, skjønner? Også i overført betydning, nemlig fertiliteten til alle som ikke har fått barn ennå.  Og vi vil ha badende barn, uten miljøgifter også i fremtiden. Det er derfor vi holder på, bytter ut plast med aluminiumsflasker, hopper på grytidlige fly til Grasse og sørger for produksjon i Storbritannia.

Med denne troikaen, trer vi av og ønsker alle en ren god sommer og leverer over hele landet og stenger aldri. Men tar sommerferie og takker så mye for alle hepp hepp og handlende kunder. God og ren sommer godtfolk!