Julevask – smartere og grønnere med C

Julevask - håndsåpe og multispray

De tre vise menn ga bort det fineste de hadde, gull røkelse og myrra. Selv har C blandet duften av mandarinskall og appelsin, økologisk som på Jesu tid, med et dryss kanel, og avrundet med en salutt av gjev myrra.

Vi har puttet den i multispray, en såpespray som kan brukes på alt, samt i håndsåpen i aluminiumforpakning, nyhet i 2021. C gir deg tips til smartere og grønnere julevask.

Brains and beauty til jul, what is not to like?

Derfor har vi laget en juleduo til dere, som både er vakker inni fordi vi dropper miljøgifter og utenpå, fordi den er laget av aluminium, som kan varer evig og kan fylles på. Brains and beauty til jul, what is not to like? Og det er en nyttig gave som blir brukt opp, for hva gir man den som har for mye? Enten har folk for mange ting eller så har de for mye å stri med.

Julevask - håndsåpe og multispray

C gir deg tips til din julevask

Først C multispray: en grønn og glad hushjelp på flaske som både gir julestemning og får jobben gjort. Den har en ny aromatisk og økologisk duftmiks av mandarin og myrra og er som en bøtte med såpe og vann helt over på flaske. En liten dusj på benken, bordet, eller badet i siste liten før gjestene ramler inn, og det blir rent og pent. Den gjør også susen på komfyren, i stekeovnen og er en grønn tornado når du rydder opp etter både jul og gjester.

Håndsåpe i juleduften mandarin og myrra

Følgesvennen på kjøkkenbenken er håndsåpen, årets nyhet, i samme duft. Passer perfekt til julevasken. Den er pakket inn i aluminium, som er en norsk eksportvare, og miljøvennlig. Fordi den kan gjenvinnes i all evighet, og C har også refill håndsåpe. Ingen av håndsåpene våre inneholder SLS, et sterkt skummestoff, vi bruker vaskestoffer utvunnet av grønnsaker som beter. Duften er sertifisert av ecocert.com, en nøytral tredjepart som sjekker at vår leverandør ikke sprøyter med miljøgifter eller bruker kunstgjødsel for at det skal lukte godt hjemme hos deg. Topp kvalitet i alle ledd med andre ord.

Håndsåpe i juleduften mandarin og myrra til julevasken.

Vi droppet ftalater og miljøgifter som du ikke vil ha i hjemmet ditt, eller gi bort i presang.

Forøvrig har vi droppet en del andre ingredienser vi ikke liker. Som ftalater og miljøgifter som du ikke vil ha i hjemmet ditt, eller gi bort i presang. Ikke noe kunstig knussel her i gården. Kun et aromakick fra fjernere strøk til advent og jul i mørketiden. Uten unødvendige kjemikalier, men med naturlige og effektive ingredienser forsvinner fjøsnisser og adventskaniner på 1 2 3.

God jul i hus, hybel eller hytte.